Sjukt laddad

Det känns grymt skönt att skolan drar igång imorgon igen. Har laddat till 110% då jag varit ledig hela sommaren och nu vill jag gärna komma igång igen. Känns bra det här. Planeringen med sketionsstyrelsen för hösten har börjat komma igång och det kommer nog bli bra med det också:) Känner mig riktigt på topp faktiskt nu när jag varit i kyrkan för första gången för terminen, kommit igång med planering och börjar imorgon. Nu saknas det bara att det efterlängtade csn-pengarna kommer in på kontot så man inte är fattig längre. Borde väl komma tisdag eller onsdag hoppas jag när jag registrerat mig imorgon. Kommer bli nice :)
Hm, borde kanske göra matlåda till imorgon nu, om vi nu kommer få nån tid att värma på det. Har ju lite lustigt schema imorgon.
Men men..
Det var allt för denna gång

Shakespear

Jag har kommit på att jag tycker jätte mycket om Shakespeare. Det är nåt särskilt med hans texter som verkligen fångar en. Det finns så mycket känsla i dem.
Därför måste jag dela med mig av en av hans sonetter, nämligen sonett 141:

SONNET 141

In faith, I do not love thee with mine eyes,
For they in thee a thousand errors note; 
But 'tis my heart that loves what they despise,
Who in despite of view is pleased to dote; 
Nor are mine ears with thy tongue's tune delighted,
Nor tender feeling, to base touches prone, 
Nor taste, nor smell, desire to be invited 
To any sensual feast with thee alone: 
But my five wits nor my five senses can 
Dissuade one foolish heart from serving thee,
Who leaves unsway'd the likeness of a man, 
Thy proud hearts slave and vassal wretch to be: 
Only my plague thus far I count my gain, 
That she that makes me sin awards me pain.


Nytt

Alldeles ny och fräsch design :) Woho! ;)
Samma färger men lite annorlunda..
Kul med lite förändring!

Nytt abonnemang för första gången ever sen jag skaffade det

Hm, hade ju tänka att byta operatör nu till hösten, en anledning till detta är att jag känner så många som har annat än tele2 och då lönar det sig ju inte att ha kompis riktigt.. Men nu kommer det inte bli så utan jag stannar kvar hos tele2 och byter bara abonnemang till snackis vilket nog var ett rätt bra drag, är rätt nöjd faktiskt. Nu kommer jag inom kort då få hem en ny telefon vilket alltid är roligt ;) och de som har tele2 kommer fortsätta ringa och sms:a billigt till mig och då blir de väl glada också^^ Största anledningen till detta beslut är att jag blev övertalad till det :P Men det är en annan historia.. Jag är som sagt rätt nöjd med mitt beslut. Får hoppas jag fortsätter vara det även sen :P

bild från alltomprylar.se

Denna snygging kommer att ligga och vänta på mig i Norrköping när jag kommer hem:)