2008-05-14

Okej, lite läskiga grejer har hänt på jobbet på senaste tiden....

TRE gånger har vi hittat en kniv (alltså en kökskniv (bröd/kockkniv)) inne i skötrummet, två gånger på skötbordet och en gång på hyllan över skötbordet. Det är inte barnen som fått tag på dem, för det är väldigt oåtkolmiga för dem och vi vuxna lär ju inte burit med oss dem in, ofta man använder kniv där inne liksom. Man har liksom ingen anledning att ta in dem och alla blir lika förvånade när man kommer ut med den därifrån.

Sen idag innan jag skulle gå från jobbet så stod jag i hallen inne på avdelningen och hör musik som vi har satt igång på lagom läg volym och sedan helt plötsligt höjs volymen... Sjukt skumt...

En bra grej är ju att jag kommer sluta där nästa vecka tror jag det var. Slipper man all stress som typ ständigt omger en.

2008-05-10

Jobbigt..

Hade precis skrivit klart ett lagom långt inlägg och så kopplar datorn ner...
Då orkar man ju inte skriva om det...

Jag skrev i alla fall om att jag var på Footloose igår kväll med Jonna och om hur bra jag tyckte den var =) och hur lyckad kvällen blev.
Kul att umgås lite med Jonna också, känns som att det var ett tag sen.

Sen skrev jag även om hur bra min hemgrupp är och att jag gjorde en jättegod köttfärspaj till hemgruppen idag^^

Allt detta skrev jag då mer utförligt såklart men internet hatar mig och det börjar bli ömsesidigt....

Fick brev från blodcentralen igår också, så jag ska nog gå och ge blod i veckan eller kanske veckan efter, får se hur mycket tid jag har.
Fick även mina biljetter upp till pappa och hem igen i veckan, så nu är det absolut klart att jag tar med mig adde och åker till pappa den 7 juli och kommer hem igen den 17j uli. Sk bli kul=)

Aja, det var min jätte sköna helg hittills i korta drag.

Visst är jag duktigt som uppdaterar lite =)