2007-02-26

Äntligen är det sportlov =) Yeay^^
Sitter alltså hemma just nu och tänkte att eftersom jag ändå bara sitter här för tillfället och väntar på att jag ska ge mig iväg så kan jag ju lika gärna skriva lite här ^^
 
Sportlovet började bra, i fredags då vi slutade efter första lektionen som jag knappt kan se som en lektion då vi fick veta vad vi fick på engelska reading-provet (där jag fick 57/59 by the waay ^^ Min lärare sa klart MVG och att hon tyckte att det var dumt att jag inte ska skriva Camebridge provet) och sen kom det två mormoner till lektionen ena från Kanada och den andra från USA. Det var riktigt kul att lyssna på dem, de pratade om Kanada en hel del och lite om USA (den ene, han från usa, tyckte att vi säkert kunde mer om usa än vad han gjorde^^) Men det var i alla fall kul och intressant så klart.
Efter det slutade vi alltså och så åkte jag hem och slappade, efter nån timma sådär fick jag ett infall att jag skulle gå ner till Saltskogs centrum till frisören där. Och så bar det av ner, väl där fick jag typ direkt sätta mig i en stol och äventyret började ^^ Snart så var typ halva mitt hår (lite mindre kanske, har en viss förmåga att överdriva) avklippt. När håret var typ torrt igen tänkte jajg att ja, men nu är han väl klar och det ser ju rätt bra ut (var lite orolig innan, som alltid) men då gick han och hämtade en rund borste och satte igång att föna håret och gjorde värsta frisyren, som blev fin, och allt detta för bara 100kr (reklam^^)

Sen i lördags var jag på fest hos en kompis på kvällen, det var också riktigt kul faktiskt. Till en början var det ganska stelt men sen blev det bättre. Det fanns en del kul människor där ^^
Kom hem typ 03.20-30 och sen skulle jag upp igen vid 08.00 och göra sig klar för kyrkan. Kom väl upp typ halv- kvart i nio men jag hann ju med det som var viktigast typ frukost och sånt där. Sen bar det av till kyrkan så man var där vid typ 09.30 eller nåt sånt.
Efter det var jag med Jonna typ hela dagen och dagens kommentar, eller ja, det var ju nån annan som sagt det tidigare men hon berättade det för mig och det var "Vem är Tom?" Hon hade nämligen haft ett sms på sin mobil som var tomt och så hade en kollat på det och då stod det tom på det och han var på väg att fråga: "vem är Tom?" Skit kul ^^

Jaja, ska träffa Frida snart och sen efter det ska jag ju träffa Sofie på stan och käka och sen gå på bio så jag ska nog börja göra mig klar.

Februari förra året2007-02-21

Kväll


Hm, ja.. Här sitter man igen då. Har inte mycket för mig så jag tänkte jag kan ju skriva lite här.  Börjar ju inte förrän typ tolv och så vaknade jag för lite över en halvtimma sen och kände miig pigg så då var det ju ett bra tillfälle att kliva upp så att man inte somnar om och sen vaknar nån timma senare och upptäcker att man är jätte trött (Har hänt mig ett antal gånger =P)

Det är inte så mycket som hände rnu som är kul att skriva om, eller ja, inget jag kommer ihåg just nu i alla fall...

Det är ju lov nästa vecka och det kommer bli skönt. En vecka utan läxor och upp tidigt till skolan. i och för sig så ska jag ju upp typ ännu tidigare än jag brukar på onsdag och torsdag nästa vecka då jag ska vikariera på mamma's jobb i sthlm och då börjar jag åtta på morgonen och blir tvungen att åka hemifrån vid typ halv-kvart i sju så jag måste ju då kliva upp vid typ... Jätte tidigt!
Jag som knappt kommer mig upp till skolan då jag måste åka typ kvart i åtta.. Ojojoj.. Men men, vad gör man inte för att få jobba lite ^^ Det är ju liksom inte hela världen.

Måste se till att göra lite mer saker under lovet så att jag inte slösar bort min ledighet på att typ bara vara hemma, det känns ju onödigt.. Får nog ta kontakt med lite folk och hitta på nåt helt enkelt ^^

Jaja, nu ska jag inte skriva en massa onödiga saker som bara tar lång tid att läsa. Ska gå och se vad jag ska äta till frukost och se om jag ska gå till skolan och äta lunch eller hur jag ska göra.


2007-02-12

Kom ihåg att: Livet är som en kontorsstol - det gäller att ha rätt inställning.

Så satt man här igen då och ska skriva nåt nytt som hänt.. Satt här i typ onsdags kanske och skrev men så precis när jag var klar och precis skulle publicera så råkade jag klicka bort mig så allt försvann!
Det var en aning jobbigt måste jag säga.
Kommer inte ihåg vad jag skrev heller, men det var säkert inge viktigt =P

Att saker inte alltid blir som man tänkt sig kan ju vara lite jobbigt men samtidigt kan det ju komma nåt  positivt också, om inte på en gång så kanske senare, inte alltid dock men då och då ^^
Som förra veckan eller ja, förra helgen skulle jag ha åkt till Västerås på lördagen men de jag skulle åka med bangade och jag var uppe typ halva fredagsnatten och hade typ ångest över hur jag skulle göra och var allmänt besviken och ledsen. Kom i säng typ två timmar innan jag skulle var tvungen att kliva upp och sov så klart för länge så att jag inte skulle hinna iväg även om jag bestämt mig för att åka själv. (Vilket typ ingen tyckte att jag skulle göra, men jag hade funderingar på det för jag hade ju planerat det där i en månad) Så jag var hemma hela lördagen, min mormor och moster kom förbi ett tag för min mamma hade ju fyllt år i början av veckan så jag var lite social med dem och sen så var jag hemma och tyckte synd om mig själv (Jätte moget, jag vet) Men i alla fall det jag vill komma fram till är att det ändå blev bra tillslut. Först och främst fick jag ju lite ensam tid med mamma då vi låg och pratade typ 2 och en halv timma mitt i natten, sen fick jag ju träffa min mormor och moster och sen som grädden på moset fick jag i fredags höra en riktigt bra och tänkvärd predikan av samma ungdomspräst som jag skulle ha hört i Västerås,  jag var ju i S:ta Clara i Sthlm och spelade på en Cafégudstjänst, typ nån ungdomsgrej tror jag eller ja, jag tror det var meningen att vuxna och ungdomar skulle kunna mötas där, eller nåt sånt^^  vilket för den delen också gick väldigt bra, att spela alltså och sen så var jag där och spelade igår på gudstjänsten också och det gick väldigt bra det med så det var riktigt kul =)

Jaja, det var ju inte det här jag tänkte skriva från början ju. Vad var det jag tänkte skriva?

Äh, jag kommer inte ihåg.. Orka..