2008-01-03

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA !!
Hoppas ni hade en riktigt bra jul och nyår. För det hade jag =)

Julen var som den brukar vara, började med julkrubbegudstjänst i Hovsjökyrka (fick stressa upp då det började 9.30 och jag kom upp ur sängen sådär 9.05..) Efter det gick jag ut med Hägerstrands hundar då de bett mig passa dem lite under dagen då de skulle åka iväg ett tag. Sen kom jag hem och gick ut med Adde (hundar var en lite ny grej på julen då) sen var det dags för jullunchen med allt vad det innebär. Sen ut med alla hundar igen efter att man smällt maten lite. Sen var det ju dags för Kalle Anka =) Ingen jul har gått utan att vi tittat på Kalle.
Sen var det lugnt en stund, vi satt och fikade och sådär.
Sen läste vi Julevangeliet och lyssnade på julsånger och därefter blev det julklappsutdelning.
Vi fortsatte att fika och sedan vid elva var det dags för mig och Robin att dra oss ner till Midnattsmässan i S:ta Ragnhilld. Kom väl hem efter det vid typ 1 eller nåt, kom i säng vid 4 nångång.
Nästa dag åkte vi till min moster där även mormor var. Härlig dag det var. Det är så mysigt varje gång.

Nyår spenderades i Uppsala på nyårslägret Livskraft. Mycket bra kristet läger där man får gå på olika seminarium, samlas i smågrupper och samtala om olika saker, diskutera lite, vara med på bibelstudium (där man går igenom en viss bibeltext och funderar över den och sådär) / kvällsmöten och även träffa nya människor och komma närmre Gud på olika sätt. Ett läger där man får vara med om mycket helt enkelt. Alltid lite tråkigt när man ska åka hem.

(Här skulle jag ha satt upp lite fula och roliga bilder från lägret om det inte vore så att de ska in på min dator som jag köpte strax innan jul och där finns det inte internet riktigt än så det får vara. Men ni kan ju föreställa er lite konstiga bilder på mig och mina kompisar =D Mest på mig kanske. Bilderna på de andra blev så fina ^^)

Ha det gott