Två kurser avklarade

Känns bra att ha två kurser bakom sig nu, en meddelat godkänd tenta och den andra får vi tillbaka nästa vecka.
Det enda som suger med pluggandet är kurslitteraturen, att de ska kosta pengar... Och inte så lite heller.. Har lyckats hitta en del böcker begagnat, men det är ju jobbigt när det är nya böcker från i år, då blir det lite svårare.
Och biblioteket kan man ju bara drömma om att de ska ha låneexemplar av böckerna inne. Får nog sitta där en del och läsa ref-böckerna, inte optimalt men vad ska man göra liksom, det funkar väl, eller ja, det vet jag ju inte än men förhoppningsvis, om böckerna går att finna. Har hört ryckten om att böckerna brukar gömmas för att inte andra ska kunna ta dem när nån annan vill läsa den flera dagar. Hm..

Aja, hur som helst.

Åker till Södertälje imorgon i alla fall, hälsa på lite sådär. Åker tillbaka hit på måndag.
Ska försöka klämma in så många som möjligt denna helg. Förhoppningsvis träffa lite folk jag inte träffat på ett tag, ska bli kul.
Det som kan vara lite jobbigt med att komma hem dit är väl att man blir stressad av att man ska hinna så mycket. Men det är ju kul också, när saker och ting går som planerat det vill säga.

För övrigt höll jag på att få en smärre hjärnblödning när jag upptäckte att jag bokat fel när jag bokade biljetten idag. Jag måste ju åka i djurtillåtet då jag har Adde med mig, men de har ju gjort om bokningssystemet på SJ och jag lyckades då boka och betala en biljett utan djurtillåten plats, oombokningsbar och allt. lite jobbigt att kasta 170kr i sjön, så jag ringer till SJ i lite små panik och blir bemött av deras "fantastiska" talsvar... "Jag uppfattade inte vad du sa.." -> det är alltså inte bara nåt man skämtar om utan det händer på riktigt:P
Så jag avbryter det samtalet och ringer igen och lyckas då bli kopplad "direkt" till nån att prata med, "planerad väntetid... mindre än 1 minut" minst 2-3 minuter senare kommer jag fram till en telefonist som hjälper mig lösa situationen och sen var det bara att boka ny biljett, så jag borde få tillbaka pengarna för första biljetten imorgon kanske = skönt!

See you!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Väldigt skönt!

2009-10-31 @ 01:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback