2007-11-02

Så var det ett tag sen man skrev igen, det är ju inte det att det inte hänt nåt det är bara det att jag inte kommit mig för att skriva.

En sak som är lite kul är att jag har börjat köra igen, förutom de två gånger jag haft lektion nu så var senast jag körde i december förra året. Kändes som att det började bli lite bråttom nu med tanke på att jag skrev teorin i Januari i år och den gäller ju bara i ett år nu för tiden. Så det är kul att ha börjat med det igen. Var lite nervöst i början kan jag ju säga... De första 10-20 minutrarna gick kanske inte sådär superbra om man säger så, men sedan fick jag ju faktiskt bättre kläm på det. Behövde bara fräscha upp minnet lite.

Körde halkbanan igår, vilket jag var ganska så nervös inför då jag inte var säker på hur bra jag faktiskt kan köra, men det gick bra det också. Kändes bra när man väl körde och det var rätt kul faktiskt.
Man började tänka på en hel del saker man aldrig tänkt på förrut också. Som att man aldrig vill ha något i fickorna när man åker bil någonsin igen. (Vilket man troligen kommer ha ändå, men i alla fall) och lite annat sånt där som kan vara bra att tänka på.

Har även kommit underfund med att jag borde boka en ny synundersökning snart och se om synen försämrats eller så. Känns lite som det ibland. Fast det kan ju också bero på att jag typ aldrig använder glasögonen längre. Men det känns ju inte som att det behövs heller sådär jätte ofta och så tror jag att de har gått sönder igen för typ 111:e gången...

Har inte jobbat nu på en och en halv vecka ungefär. Det har varit ganska skönt faktiskt, som en liten semester liksom. Bara det att man blivit lite uttråkade from time to time..  Så det ska blir ganska skönt att få jobba igen nästa vecka och så veckan efter det. Sen får man väl se lite vad som händer framöver. de verkar inte vilja bli av med mig riktigt där borta så det är ju lite kul. Har fått ganska sköna tider de här två veckorna också, för det är inte heltid utan närmare 30 timmar i veckan och då har jag ju även tid till annat, som då t.ex. att köra lite.

Aja, nu har jag inte så mycket mer att skriva för den här gången...